Фирма Шалом е създадена през 1992 г от инж.Димитър Пелишев и е първата частна фирма в гр. Сливен, работеща в сферата на производство на метални изделия и части за прикачен инвентар.

Въз основа на дългогодишната си практика в бранша, фирма Шалом се е превърнала в утвърдено име на пазара за резервни части за прикачен инвентар, както и за изработката на нестандартни изделия от черни метали.

За разлика от някои некоректни конкурентни производители, в производството на нашите изделия ние влагаме САМО и ЕДИНСТВЕНО НОВИ суровини и материали с гарантиран химичен състав, механични характеристики и качество. Голяма част от евтините изделия, предлагани на пазара, се произвеждат от отпадъчни, амортизирани материали с неясен произход и марка, закупувани на безценица от пунктовете за скрап. Една елементарна проверка на цените на складовете за метали ще Ви увери дали дадено изделие се произвежда от скрап, или от нов, качествен материал. Не е възможно една култиваторна лапа (лястовица), която тежи 1.5 килограма, да се продава на цена 3-4 лв при цена на стоманата в сурово състояние около 2 лв за килограм. В случай, че Ви предлагат продукти на очевидно по-ниски цени, от конкурентните на пазара, то това е сигурен знак за ниско качество.

При нас Вие можете спокойно да се поинтересувате от марките стомани, от които се произвеждат изделията, както и от процеса на производство, от суровия материал до термообработката. Това ще Ви даде сигурност, че изделията, представляващи интерес за Вас, отговарят на всички предпоставки за високо качество и надеждност.

В раздел "Цени" на нашия сайт можете да намерите информация за актуалните цени на част от изделията, които произвеждаме. Ако не намирате интересуващия Ви артикул, то това не означава, че не можем да го произведем. Наши проучвания показват, че в сайтовете на конкурентните производители обикновено липсват цени. Това е така, защото те следят цените на изделията на фирма Шалом и при интерес могат да посочат на клиентите си по-ниски цени. Ние сме наясно с тези нелоялни практики, но въпреки това вярваме, че ценовата и продуктова политика на една фирма трябва да бъде прозрачна и насочена към добрата информираност на клиентите. Ето защо ние не само публикуваме цените си, но посочваме и марката стомана, от която се произвежда всяко изделие. Посочените цени подлежат на договаряне при закупуване на по-големи количества. Възможна е и доставка на място. При големи поръчки доставката е безплатна!

За всяка информация, която Ви интересува можете да се свържете с нас на телефоните, посочени в раздел "Контакти"