За нас

Фирма Шалом е създадена през 1992 г от инж.Димитър Пелишев и е първата частна фирма в гр. Сливен, работеща в сферата на производство на метални изделия и части за прикачен инвентар. Въз основа на дългогодишната си практика в бранша, фирма Шалом се е превърнала в утвърдено име на пазара за резервни части за прикачен инвентар, както и за изработката на нестандартни изделия от черни метали.

"Намирам Шалом за много коректна фирма, която произвежда качествени продукти на добри цени"
АЛЕКСАНДЪР НАЙДЕНОВ
земеделски производител

Качествени изделия

Фирма Шалом е създадена през 1992 г от инж.Димитър Пелишев и е първата частна фирма в гр. Сливен, работеща в сферата на производство на метални изделия и части за прикачен инвентар.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ

КАЧЕСТВОТО Е НА ПЪРВО МЯСТО

Голяма част от евтините изделия, предлагани на пазара, се произвеждат от отпадъчни, амортизирани материали с неясен произход и марка, закупувани на безценица от пунктовете за скрап. Една елементарна проверка на цените на складовете за метали ще Ви увери дали дадено изделие се произвежда от скрап, или от нов, качествен материал.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ

Вижте видео от нашия производствен процес

Производство и търговия с резервни части за селскостопански инвентар, координатно рязане на черни метали, метални заготовки и др.

Вижте нашето видео "Работният ден на машините"

Различните етапи, през които преминават нашите изделия – от първоначалната заготовка, през допълнителната обработка до финалното закаляване.

ИЗДЕЛИЯ НА СКЛАД И ПО ПОРЪЧКА

В раздел "Цени" на нашия сайт можете да намерите информация за актуалните цени на част от изделията, които произвеждаме. Ако не намирате интересуващия Ви артикул, то това не означава, че не можем да го произведем

ЗАТВОРИ